Lirik Lagu Nella Kharisma – Sadar Posisi

Lirik lagu Nella Kharisma – Sadar Posisi

wes tak cubo nguatke ati
nompo kasunyatan iki
senadyan perih rasane
aku kudu sadar diri

mbiyen kowe ninggal lungo
tanpo pamit karo aku
saiki we teko ning ngarepku
mung ngeterke undangan rabimu

aku kudu sadar posisi
ra bakal biso nduweni
mergo kowe sing tak tresno
malah milih wong liyo

mung iso tak pendem ning ati
roso sayang ro tresnoku iki
aku tresno kowe, kowe tresno liyane

remuk atiku nompo layang undangan rabimu
mbubrahke crito tresno iki marang sliramu
gandeng wes suwe jebul aku dudu jodone
matur suwun kowe wes tau gawe kisah ning uripku

wes tak cubo nguatke ati
nompo kasunyatan iki
senadyan perih rasane
aku kudu sadar diri

mbiyen kowe ninggal lungo
tanpo pamit karo aku
saiki we teko ning ngarepku
mung ngeterke undangan rabimu

aku kudu sadar posisi
ra bakal biso nduweni
mergo kowe sing tak tresno
malah milih wong liyo

mung iso tak pendem ning ati
roso sayang ro tresnoku iki
aku tresno kowe, kowe tresno liyane

remuk atiku nompo layang undangan rabimu
mbubrahke crito tresno iki marang sliramu
gandeng wes suwe jebul aku dudu jodone
matur suwun kowe wes tau gawe kisah ning uripku

wes tak cubo nguatke ati
nompo kasunyatan iki
senadyan perih rasane
aku kudu sadar diri

mbiyen kowe ninggal lungo
tanpo pamit karo aku
saiki we teko ning ngarepku
mung ngeterke undangan rabimu

aku kudu sadar posisi
ra bakal biso nduweni
mergo kowe sing tak tresno
malah milih wong liyo

mung iso tak pendem ning ati
roso sayang ro tresnoku iki
aku tresno kowe, kowe tresno liyane

remuk atiku nompo layang undangan rabimu
mbubrahke crito tresno iki marang sliramu
gandeng wes suwe jebul aku dudu jodone
matur suwun kowe wes tau gawe kisah ning uripku

remuk atiku nompo layang undangan rabimu
mbubrahke crito tresno iki marang sliramu
gandeng wes suwe jebul aku dudu jodone
matur suwun kowe wes tau gawe kisah ning uripku


Temukan daftar lengkap lirik lagu Indonesia dan Barat dalam satu tempat di halaman ini, gratis untuk semuanya! Kini, nyanyi bareng teman-teman jadi jauh lebih gampang! Atau, mainkan slot online sekarang hanya di BAKA88.