Lirik Lagu Nella Kharisma – Budal Rabi

Nella Kharisma - Budal Rabi Lirik

Yen uwes podo podo tresno
Wujute kopi jare gulo
Senajan uripe jek soro
Rasane koyo neng suwargo

Yen uwes mantep njero dodo
Nyapo nggagas omonge tonggo
Ra usah peduli wong liyo
Sing penting restune wong tuwo

Yen uwes mantep karo aku
Ayo budal bareng neng penghulu
Nggowo bapak karo ibu
Wong loro njaluk restu

Yen uwis podo podo tresno
Sing mbiyen podo dilalekno
Ra usah bingung ngejar bondo
Kabeh diatur sing kuoso

Yen uwes podo podo tresno
Wujute kopi jare gulo
Senajan uripe jek soro
Rasane koyo neng suwargo

Yen uwes mantep njero dodo
Nyapo nggagas omonge tonggo
Ra usah peduli wong liyo
Sing penting restune wong tuwo

Yen uwes mantep karo aku
Ayo budal bareng neng penghulu
Nggowo bapak karo ibu
Wong loro njaluk restu

Yen uwis podo podo tresno
Sing mbiyen podo dilalekno
Ra usah bingung ngejar bondo
Kabeh diatur sing kuoso

Yen uwes podo podo tresno
Wujute kopi jare gulo
Senajan uripe jek soro
Rasane koyo neng suwargo

Yen uwes mantep njero dodo
Nyapo nggagas omonge tonggo
Ra usah peduli wong liyo
Sing penting restune wong tuwo

Yen uwes podo podo tresno
Wujute kopi jare gulo
Senajan uripe jek soro
Rasane koyo neng suwargo

Yen uwes mantep njero dodo
Nyapo nggagas omonge tonggo
Ra usah peduli wong liyo
Sing penting restune wong tuwo


Temukan daftar lengkap lirik lagu Indonesia dan Barat dalam satu tempat di halaman ini, gratis untuk semuanya! Kini, nyanyi bareng teman-teman jadi jauh lebih gampang! Atau, mainkan slot online sekarang hanya di BAKA88.