Lirik Lagu Nella Kharisma – Bojomu Turahanku

Nella Kharisma - Bojomu Turahanku

aku wes ngiro bakale
endinge koyo ngene
lha kowe cs kentelku
lha kok malah nyuduk aku

jane aku kudu ngguyu
nyawang kowe ngece aku
bojomu seng jare lugu
kuwi ngono turahanku

opo ra eling mbiyen sik jamane keremu
yo mung aku sing mbok gawe tambal butuhmu
aku ora ngiri saiki kowe nyuduk aku
mergo saiki wes rumongso mulyo uripmu

senajan kowe koceh duwek olehmu mbabu
nanging ojo sak penake kowe nyuduk kacanmu
wes eruh yen bojomu kuwi biyene bojoku
panggah mbok barak ae ora ngerti rambu-rambu

aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene
lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku
jane aku kudu ngguyu nyawang kowe ngece aku
bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku

aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene
lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku
jane aku kudu ngguyu nyawang kowe ngece aku
bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku

mangkane aku ngguyu pendak eruh rupamu
sajake kok nggeragas tenan ngopeni turahanku
opo pancen raiso yen sliramu golek liyo
kok sampek tego kowe nglelesi bojone konco

neng panggah saiki aku isih ra ceto
sing gatel kuwi kowe opo terae gendakanmu
tapi aku maturnuwun kok mbeneh tenan kowe
anggene ngrumat apik sing dadi turahanku

aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene
lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku
jane aku kudu ngguyu nyawang kowe ngece aku
bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku
Share lyrics on Facebook
Lihat Berita Via Vallen


Temukan daftar lengkap lirik lagu Indonesia dan Barat dalam satu tempat di halaman ini, gratis untuk semuanya! Kini, nyanyi bareng teman-teman jadi jauh lebih gampang! Atau, mainkan slot online sekarang hanya di BAKA88.