Lirik Lagu Nella Kharisma – Aku Sing Duwe Ati

Title : Aku Sing Duwe Ati
Artist : Nella Kharisma
Songwritter : Daru (Ndarboygenk) & hendra Kumbara
Album : Duta Nirwana Music Vol. 9 “REMBULAN”

Nella Kharisma - Aku Sing Duwe Ati 

Aku seng duwe ati kowe ra sah ngrusui
Aku seng duwe roso kowe ra sah suloyo
Aku seh tetep tresno Senadyan dunyo ra trimo
Urusono uripmu timbang suwe-suwe
Lambemu tak tuku

Yen awan tansah kelingan
Yen wengi raiso mapan
Koyo ngene wong sing kasmaran
Snadyan akeh konco-konco
Seng durung biso nerimo
Kabeh ora tak rungokno

Njero atine manungso kui bedo-bedo
Ora iso antem podo koyo seng mbok karepno
Kowe ra nglakoni….Ra usah mutusi….

Aku seng duwe ati kowe ra sah ngrusui
Aku seng duwe roso kowe ra sah suloyo
Aku seh tetep tresno Senadyan dunyo ra trimo
Urusono uripmu timbang suwe-suwe
Lambemu tak tuku

Walau badai kan menghadang
Tekan kapan tetep sayang
Sampai maut kan memisahkan
Snadyan akeh seng do godho
Tresno ra bakal tak culno
Susah seneng tekan tuo…

Njero atine manungso kui bedo-bedo
Ora iso antem podo koyo seng mbok karepno
Kowe ra nglakoni….Ra usah mutusi….

Aku seng duwe ati kowe ra sah ngrusui
Aku seng duwe roso kowe ra sah suloyo
Aku seh tetep tresno Senadyan dunyo ra trimo
Urusono uripmu timbang suwe-suwe………..

Aku seng duwe ati kowe ra sah ngrusui
Aku seng duwe roso kowe ra sah suloyo
Aku seh tetep tresno Senadyan dunyo ra trimo
Urusono uripmu timbang suwe-suwe………
Suwe-suwe………
Lambemu tak tuku……


Temukan daftar lengkap lirik lagu Indonesia dan Barat dalam satu tempat di halaman ini, gratis untuk semuanya! Kini, nyanyi bareng teman-teman jadi jauh lebih gampang! Atau, mainkan slot online sekarang hanya di BAKA88.