Lirik Lagu Happy Asmara – Ora Iso Mulih

Lirik lagu Happy Asmara – Ora Iso Mulih

Mak bapak aku ora biso mulih
Bakdo iki atiku sedih
Mak bapak aku ora teko
Neng kene aku isih kerjo

Mung donga lan pujimu
Sing tak suwun jroning uripku
Mak bapak uwis ojo nangis
Woconen layang sing tak tulis

Mak bapak ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku
Neng kene koyo ngene rasane
Pingin mulih isih kurang sangune

Suwarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki

Mak bapak uwis ojo nangis
Woconen layang sing tak tulis
Mak bapak ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku

Neng kene koyo ngene rasane
Pingin mulih isih kurang sangune
Suwarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki

Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki
Suwarane takbir ing wayah wengi
Ngelingke salah dosa iki
Kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
Ngapuranen dosane anakmu iki
Ngapuranen dosane anakmu iki


Temukan daftar lengkap lirik lagu Indonesia dan Barat dalam satu tempat di halaman ini, gratis untuk semuanya! Kini, nyanyi bareng teman-teman jadi jauh lebih gampang! Atau, mainkan slot online sekarang hanya di BAKA88.