Lirik Lagu Happy Asmara – Keno Gudho

Lirik lagu Happy Asmara – Keno Gudho

Wengi kang dadi seksi
Netes deres eluhku neng pipi
Nyeri roso neng ati
Ngerti kowe mblenjani janji
Nglarani ati

Nanging aku iso sabar lan nerimo
Mergo gede roso tresnoku neng sliramu

Wes terus terusno anggonmu ngapusi aku
Wes terus terusno anggonmu nglarani aku
Aku wes nepati janji setiaku marang sliramu

Aku wes nyobo nrimo ngempet loro neng njero dodo
Aku wes nyobo lilo mergo wes kebacut tresno
Ora nyongko ora ngiro kowe keno gudho wedokan liyo

Kuping rung sudo krungu
Marang janji janji manismu
Omonganmu mung palsu
Jebul elek polah tingkahmu neng mburiku

Wes terus terusno anggonmu ngapusi aku
Wes terus terusno anggonmu nglarani aku
Aku wes nepati janji setiaku marang sliramu

Aku wes nyobo nrimo ngempet loro neng njero dodo
Aku wes nyobo lilo mergo wes kebacut tresno
Ora nyongko ora ngiro kowe keno gudho wedokan liyo

Wes terus terusno anggonmu ngapusi aku
Wes terus terusno anggonmu nglarani aku
Aku wes nepati janji setiaku marang sliramu

Aku wes nyobo nrimo ngempet loro neng njero dodo
Aku wes nyobo lilo mergo wes kebacut tresno
Ora nyongko ora ngiro kowe keno gudho wedokan liyo


Temukan daftar lengkap lirik lagu Indonesia dan Barat dalam satu tempat di halaman ini, gratis untuk semuanya! Kini, nyanyi bareng teman-teman jadi jauh lebih gampang! Atau, mainkan slot online sekarang hanya di BAKA88.