Lirik Lagu Didi Kempot feat. Happy Asmara – Ati Dudu Wesi

Lirik lagu Didi Kempot feat. Happy Asmara – Ati Dudu Wesi

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur


Temukan daftar lengkap lirik lagu Indonesia dan Barat dalam satu tempat di halaman ini, gratis untuk semuanya! Kini, nyanyi bareng teman-teman jadi jauh lebih gampang! Atau, mainkan slot online sekarang hanya di BAKA88.