Lirik Lagu Denny Caknan X Ndarboy Genk – Ngawi Nagih Janji

Denny Caknan X Ndarboy Genk – Ngawi Nagih Janji

Kowe biyen ngomong tresno
Janji rabakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku

Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Hu uu uu …
Hu uu uu …

Aku neng Ngawi
Aku nagih janji
Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo

Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki

Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni

Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo

Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae


Temukan daftar lengkap lirik lagu Indonesia dan Barat dalam satu tempat di halaman ini, gratis untuk semuanya! Kini, nyanyi bareng teman-teman jadi jauh lebih gampang! Atau, mainkan slot online sekarang hanya di BAKA88.